Xiaomi satovi

Xiaomi satovi nude praćenje fitnesa, obaveštenja i povezivanje sa telefonom

Xiaomi pametni satovi obično nude niz funkcija uključujući praćenje fitnesa, obaveštenja i povezivanje sa pametnim telefonom. Poznati su po pristupačnosti i elegantnom dizajnu. Sa mnogim modelima koji nude niz mogućnosti prilagođavanja. Neki popularni Xiaomi satovi uključuju Mi Watch, Amazfit Bip i Amazfit GTS.

Xiaomi je kineska elektronska kompanija koja proizvodi niz uređaja koji se mogu nositi, uključujući pametne satove. Već je neko vreme popularan brend, kada su u pitanju telefoni. Ali poslednjih godina su se Xiaomi satovi pojačali i lansirali još jedan Mi Smartwatch. Xiaomi pametni satovi su zaista izuzetni i pravi dokaz inovacije. Svaki komad može lako da se takmiči sa brendovima kao što su Samsung i Apple.

Pod svojim brendom, Xiaomi satovi su kreirali liniju pametnih narukvica i pametnih satova. Stvorili su neke veoma popularne pametne satove. Najbolja stvar u vezi sa Xiaomi pametnim satovi-ma je to što proizvode jeftine pametne satove i premium pametne satove, prema vašem budžetu i zahtevima. Zato, ako je vaš zahtev najbolji Mi Smartwatch, Xiaomi je pravi izbor za vas.

Xiaomi satovi

Mi Band 4 narukvica

Xiaomi Mi Band 4 je popularan fitnes tracker, koji proizvodi kompanija Xiaomi satovi. To je uređaj koji se nosi na zglobu i prati različite pokazatelje zdravlja i fitnesa. Kao što su broj koraka, otkucaji srca i obrasci spavanja. Takođe može da prikazuje obaveštenja sa povezanog pametnog telefona i ima dug vek trajanja baterije. Mi Band 4 takođe nudi vodootpornost. Što vam omogućava da ga nosite dok plivate ili se tuširate. Neke druge karakteristike Mi Band 4 uključuju kontrolu muzike, ažuriranja vremena i razne brojčanike koji se mogu prilagoditi vašim željama.

Mi Band 4 takođe podržava obaveštenja sa pametnog telefona i može da kontroliše reprodukciju muzike i prikazuje informacije o vremenu. Pored toga, ima dug vek trajanja baterije. Traje do 20 dana sa jednim punjenjem. Uređaj je poznat po pristupačnosti i jednostavnosti upotrebe, što ga čini popularnim izborom među potrošačima koji traže ekonomičan fitnes tracker.

Fitnes narukvice i Xiaomi pametni satovi imaju tanku liniju između svog dizajna. Fitnes narukvica je namenjena ljudima koji više vode računa o zdravlju. I koji žele da integrišu fizičke aktivnosti u svoj životni stil. S druge strane, Xiaomi pametni satovi mogu snimiti neke statistike vezane za zdravlje. Ali njegova primarna funkcija je da budu interfejs vašeg telefona, na vašem zglobu.

Xiaomi smart sat – Na šta obratiti pažnju prilikom kupvine

  • Trebalo bi da izaberete kvalitetan Xiaomi smart sat koji izgleda dobro, traje godinama i udoban je za nošenje. Obavezno proverite da li su opcije prilagođavanja dostupne ili ne.
  • Hoće li raditi sa vašim pametnim telefonom? To je jedna od najvažnijih karakteristika na koju treba obratiti pažnju prilikom kupovine Xiaomi smart sat-a. Danas većina pametnih satova koristi vlasničku platformu svog proizvođača, dok neki drugi brendovi koriste mainstream OS kao što je Wear OS. Dakle, ovo obavezno proverite pre kupovine.
  • Pametni satovi Xiaomi mogu da pokreću različite aplikacije, bez obzira da li imate telefon u blizini ili ne. Dakle, pogledajte vrste aplikacija koje želite da imate u svom pametnom satu i koje vam omogućavaju da uradite najviše.
  • Danas, Xiaomi smart satovi dolaze sa različitim opcijama povezivanja kao što su ugrađeni GPS, NFC, Vi-Fi i još mnogo toga. Zato pre kupovine, odlučite koje opcije povezivanja želite.
  • Proverite da li dobijate podršku za eSIM u svom Xiaomi samrt sat-u ili ne. Ova funkcija omogućava vašem pametnom sat-u da koristi vaš broj mobilnog telefona. Dakle, nema potrebe da nosite telefon da biste upućivali ili primali pozive.
  • Uverite se da je Xiaomi smart sat koji planirate da kupite dovoljno svetao. Kako biste mogli da ga koristite usred bela dana. Uzmite u obzir kvalitet ekrana, osvetljenost ekrana i kontrast. Teško je to shvatiti, ali pametni sat koji ima svetao, veliki ekran ima više snage. Takav pametni sat će trajati dan ili čak ponekad i više.
  • Ekran na dodir ili fizička kontrola? -To je zaista lična preferencija, a bilo koji od njih funkcioniše sasvim dobro. Xiaomi smart satovi sa ekranom osetljivim na dodir su praktičniji, ako želite da radite mnogo na svom satu.

Mi satovi

Xiaomi satovi

Xiaomi Mi pametni satovi poznati su po pristupačnim cenama, elegantnom dizajnu i nizu funkcija. Neki popularni modeli uključuju Xiaomi Mi Watch i Mi Watch Lite. Ovi Xiaomi satovi obično nude funkcije kao što su praćenje fitnesa, praćenje otkucaja srca, GPS i povezivanje sa pametnim telefonom. Što vam omogućava da primate obaveštenja, kontrolišete reprodukciju muzike i još mnogo toga. Takođe često imaju dug radni vek baterije i prilagodljive lice satova. Pored toga, neki modeli nude naprednije funkcije kao što su NFC za mobilna plaćanja i glasovnu kontrolu.

Većini kupaca se dopada nenametljiv izgled Xiaomi Mi satova. Kućište je napravljeno od plastike meke na dodir koja je udobna i lagana. Na desnoj strani su dva dugmeta – jedan koji povlači ekran sa svim aplikacijama, a drugi za vežbe. Zadovoljno ih je pritisnuti i kupci su uvek sreći što vidim fizička dugmad na nosivim uređajima, koji su fokusirani na fitnes. Ekrani osetljivi na dodir nisu zabavni za korišćenje dok vežbate.

AMOLED ekran je bistre slike i veoma svetao. Nećete imati problema da ga gledate na otvorenom na direktnom suncu. Postoji i senzor ambijentalnog svetla, tako da će se automatski prilagoditi na osnovu vaših uslova osvetljenja.

Ima mnogo funkcija za praćenje aktivnosti. Xiaomi satovi su uključili mnogo funkcija za praćenje fitnesa i zdravlja u Mi kolekciji. Ima ugrađen GPS za precizno praćenje aktivnosti na otvorenom, kao i optički senzor otkucaja srca za celodnevne podatke o pulsu. GPS performanse su dobre, ne odlične.

Xiaomi tvrdi da Mi satovi mogu trajati do 16 dana sa jednim punjenjem. Obrasci korišćenja sugerišu da se može dobiti nešto više od dve nedelje trajanja baterije. Sa uvek uključenim ekranom, praćenjem nekoliko aktivnosti na otvorenom pomoću GPS-a, celodnevnim praćenjem otkucaja srca i praćenjem sna. Uključite uvek ekran i moraćete da ga punite na nedelju dana.

Xiaomi satovi – Amazfit sat

Amazfit liniju pametnih satova proizvodi Huami, podružnica Xiaomi satovi kompanije. Poznati su po pristupačnosti, svestranosti i elegantnom dizajnu. Neki popularni Amazfit satovi uključuju Amazfit Bip, Amazfit GTS i Amazfit Stratos.

Neke ključne karakteristike Amazfit pametnih satova uključuju:

  • Praćenje fitnesa: Ovi satovi mogu pratiti niz fizičkih aktivnosti, uključujući trčanje, vožnju bicikla, plivanje i još mnogo toga. Takođe imaju mogućnost praćenja otkucaja srca i GPS praćenja.
  • Dug životni vek baterije: Mnogi Amazfit pametni satovi imaju dug vek trajanja baterije, koji traje do nekoliko dana sa jednim punjenjem.
  • Obaveštenja: Satovi mogu da primaju obaveštenja sa povezanog pametnog telefona, što vam omogućava da budete u toku sa važnim porukama i pozivima bez potrebe da stalno proveravate telefon.
  • Prilagodljiv ekran sata: Amazfit satovi često imaju niz prilagodljivih lica sata kako bi personalizovali izgled vašeg uređaja.
  • Pametne karakteristike: Neki Amazfit modeli takođe nude pametne funkcije kao što su mobilna plaćanja, glasovna kontrola i kontrola muzike.

Amazfit pametni satovi su dobar izbor za one koji traže pristupačan pametni sat sa puno funkcija. Oni su raznovrsni i mogu se koristiti za niz aktivnosti, od praćenja fitnesa do primanja obaveštenja.

Xiaomi satovi

Mi Fit narukvica

Xsiaomi Mi narukvica 7 je najnoviji uređaj u dugoj ali pouzdanoj liniji pristupačnih fitnes trackera. Kao i uređaji pre njega, najnoviji Mi Band se nadograđuje na poboljšanja svog prethodnika, bez traženja od potrošača da probiju budžet. Dok drugi proizvodi sada izazivaju jeftin segment fitness trackera, Mi Band 7 je u odličnoj poziciji da zadrži najbolju pristupačnu krunu za praćenje, već godinu dana.

Xiaomi Mi narukvica 7 je sedma velika revizija kompanije pristupačne serije fitnes trackera. Prvo je lansiran u Kini i zvanično je stavljen na raspolaganje 31. maja. Xiaomi satovi su objavili svoje globalne planove za uvođenje, mesec dana kasnije.

Mi narukvica 7 dodaje nekoliko funkcija u odnosu na Mi Band 6. Ima veću bateriju, veći ekran i više sportskih režima praćenja. Tu su i nove funkcije za ozbiljne fizičke trenere, kontinuirano praćenje SpO2 sa upozorenjima i nekoliko novih boja. Xiaomi Mi narukvica 7 je dostupan u boji slonovače, narandžastoj, zelenoj, plavoj, crnoj, ružičastoj, fluorescentno zelenoj, fluorescentno narandžastoj, kamuflažno zelenoj i kamuflažno plavoj.

Xiaomi Mi narukvica serija je odavno postavila tempo za druge jeftine nosive uređaje. U tom smislu, jednostavno je kupiti Mi narukvica 7 ako kupujete pristupačnog fitnes pratioca za vaš zglob. Međutim, razmislite dvaput ako već posedujete Xiaomi Mi Band 6.

Mi narukvica 7 je početnički fitnes tracker, pa očekujte da će mu nedostajati nekoliko naprednijih funkcija koje ćete naći na premium uređajima. Ovo uključuje senzore kao što je EKG, pametne funkcije kao što je ugrađeno skladište muzike ili striming muzike i odgovore na poruke. Ako vam ove funkcije nisu potrebne i jednostavno tražite osnovni fitnes tracker, Mi Band 7 je dobra opcija.

Xiaomi sportski GPS sat – Haylou lS05

Haylou IS05 GPS sat je jeftin pametni sat koji proizvodi Hailou, brend u vlasništvu kompanije Xiaomi satovi. Dizajniran je da ponudi mnoge karakteristike i funkcionalnost skupljih pametnih satova, po pristupačnijoj ceni. Neke ključne karakteristike Haylou IS05 GPS sata uključuju:

  • GPS: Sat ima ugrađeni GPS, koji vam omogućava da pratite svoje aktivnosti na otvorenom bez potrebe za povezanim pametnim telefonom.
  • Praćenje fitnesa: Sat može da prati različite fizičke aktivnosti. Uključujući trčanje, vožnju bicikla, plivanje i još mnogo toga. Pruža detaljne podatke o vašem napretku u fitnesu, uključujući praćenje otkucaja srca.
  • Obaveštenja: Sat može da prima obaveštenja sa povezanog pametnog telefona, što vam omogućava da budete u toku sa važnim porukama i pozivima bez potrebe da stalno proveravate telefon.
  • Dug vek trajanja baterije: GPS sat Haylou IS05 ima dug vek trajanja baterije, koji traje do 14 dana sa jednim punjenjem.

Haylou IS05 GPS sat je dobar izbor za one koji traže jeftin pametni sat sa GPS mogućnostima. Njegova svestranost i pristupačnost čine ga popularnim izborom među potrošačima koji traže isplativ pametni sat.

Sve u svemu, Haylou IS05 je solidan pametni sat sa najvažnijim standardnim funkcijama. Pored cenovnog aspekta, Haylou IS05 ima dobar kvalitet izrade. Posebno se ističe metalni okvir, koji je izuzetak u ovom cenovnom rangu. Takođe ima jednostavni, elegantni dizajn.

Pored manjih poboljšanja kao što je ispravljanje grešaka u prevodu u aplikaciji ili nedostajući prevod menija sata i informacija o izvođaču u kontroli muzike,ovaj sat u potpunosti zadovoljava svojim performansama.

Xiaomi satovi – Gigatron

Xiaomi satovi, uključujući Xiaomi Mi Vatch, Xiaomi Mi Vatch Lite i Hailou LS05 GPS sat, mogu se kupiti od raznih prodavaca, kako na mreži, tako i u prodavnici. Neki popularni prodavci na mreži koji Imaju Xiaomi satove su Gigatron, zvanična web stranica kompanije Xiaom, Amazon, Alixpress…

Opcije u prodavnici mogu se razlikovati u zavisnosti od vaše lokacije, ali prodavci elektronike kao što je Gigatron i velike prodavnice kao što je Tehnomanija mogu prodavati Xiaomi satove. Uvek je dobra ideja da takođe proverite kod svojih lokalnih prodavaca, da li imaju Xiaomi sat za koji ste zainteresovani.

Xiaomi Mi sat

Kao i skoro svaki Xiaomi proizvod, Mi satovi predstavljaju jednu od najboljih vrednosti koje možete dobiti u ovom cenovnom rangu. Zaista mislimo da nećete naći bolje iskustvo ili bolje performanse za 99 evra. Podaci o analizi treninga i ugrađeni GPS su veliki plusevi, koje nećete često naći na ovako jeftinom uređaju.

Međutim, očigledno postoje stvari koje Xiaomi satovi trebaju da reše. Većina kupaca bi želeli da vide više funkcija pametnih satova i potpuno realizovanog glasovnog asistenta na satu. Senzor kiseonika u krvi je previše neobičan da bi bio i koristan. I koliko god lepo izgledala aplikacija Xiaomi Wear, trebalo bi joj malo sređivanja. Srećom, sve ove stvari se mogu popraviti ažuriranjem softvera.

Na kraju krajeva, ako tražite solidan, jednostavan za nošenje za 99 evra, nećete proći mnogo bolje od Xiaomi Mi Watch-a.

Xiaomi sat – Mi band 5

Mi band

Xiaomi Mi Band 5 je pristupačan fitnes tracker koji je lansiran 2020 od strane kompanije Xiaomi satovi. To je blago poboljšanje u odnosu na Xiaomi Mi Band 4 iz 2019. Sa donekle unapređenim dizajnom i nekoliko novih zdravstvenih funkcija koje treba zadržati.

Mi Band 5 i Mi Band 4 izgledaju slično, iako je novi fitnes tracker nešto veći. Ima 20% veći AMOLED ekran od 1,1 inča i podržava 100% P3 gamu boja. Ekran je u redu. Može postati prilično svetao na otvorenom i na direktnoj sunčevoj svetlosti. Ne postoji senzor ambijentalnog svetla, tako da uređaj prilagođava osvetljenost više nego što biste želeli.

Mi Band 5 može pratiti 11 sportskih modova, u odnosu na šest koje prati Mi Band 4. I dalje prati trčanje na otvorenom, traku za trčanje, vožnju bicikla, hodanje, plivanje u bazenu i sveobuhvatni slobodni stil, i dodaje vežbe eliptike, konopca za preskakanje, biciklizam u zatvorenom, jogu i vežbe na mašinama za veslanje.

  • Češće praćenje otkucaja srca: Mi Band 5 može da snimi vaš otkucaj srca 24 sata dnevno, čak i dok spavate. Možete ga podesiti da automatski snima tokom dana, samo kada spavate, ili oboje u zavisnosti od toga koliko baterije želite da koristi.
  • Bolje praćenje sna: Xiaomi Mi Band 5 sada može da prati REM san pored dubokog i laganog sna. Takođe može da prati dremke tokom dana.
  • Sada sa 24-časovnim praćenjem sna: U decembru 2020. Xiaomi satovi su predstavili ažuriranje za Mi Band 5 sa ​​verzijom 1.0.2.46. Donoseći podršku za 24-časovno praćenje sna. Sada će oni sa neobičnim rasporedom spavanja moći da prate svoj san pomoću fitnes trackera.
  • Praćenje menstrualnog ciklusa: Xiaomi satovi su dodali praćenje menstrualnog ciklusa na Mi Band 5. On beleži vaš menstrualni ciklus i faze ovulacije. Mi Fit će vam takođe dati podsetnike pre svakog perioda.

Xiaomi sat – Cena

Xiaomi satovi nude nekoliko modela pametnih satova, uključujući Mi Watch, Amazfit liniju i Mi Band liniju. Cene ovih satova mogu se kretati od povoljnih opcija, kao što je Mi Band 5 počevši od oko 30 dolara, do više premium ponuda kao što je Mi Watch Pro od oko 200 dolara. Tačna cena zavisiće od specifičnog modela, karakteristika i lokacije.

Pored cene, neki drugi ključni faktori koje treba uzeti u obzir pri odabiru Xiaomi pametnog sata uključuju:

  • Dizajn: Xiaomi satovi nude razne dizajne i boje koje možete izabrati. Tako da lako možete pronaći sat koji odgovara vašem ličnom stilu.
  • Karakteristike: Različiti Xiaomi pametni satovi nude različite funkcije. Kao što su praćenje fitnesa, praćenje otkucaja srca, GPS i NFC plaćanja. Razmislite koje su vam karakteristike važne kada birate sat.
  • Trajanje baterije: Xiaomi pametni satovi imaju različit vek trajanja baterije. Pri čemu neki modeli traju i do 20 dana sa jednim punjenjem, dok drugi mogu trajati samo nekoliko dana.
  • Operativni sistem: Neki Xiaomi pametni satovi rade na sopstvenom Xiaomi operativnom sistemu. Dok drugi koriste Wear OS koji se više koristi. Razmislite koji operativni sistem preferirate.
  • Kompatibilnost: Obavezno izaberite Xiaomi pametni sat koji je kompatibilan sa operativnim sistemom vašeg pametnog telefona (npr. Android ili iOS).
  • Otpornost na vodu: Neki Xiaomi pametni satovi su vodootporni, što vam omogućava da ih nosite dok plivate ili se tuširate, dok drugi nisu.

Smart satovi Xiaomi

Evo nekih od najnovijih dostignuća i trendova u svetu Xiaomi satovi:

  • Neki od najnoviji Xiaomi pametni satovi sada imaju 5G povezivanje, omogućavajući brži prenos podataka i poboljšanu povezanost.
  • Xiaomi satovi su nastavili da proširuju funkcije zdravlja i fitnesa na svojim pametnim uređajima. Uključujući poboljšano praćenje otkucaja srca, praćenje sna i praćenje fitnesa.
  • Mnogi najnoviji Xiaomi pametni satovi sada nude duži vek trajanja baterije. Što omogućava nekoliko dana ili čak nedelju dana bez punjenja.
  • Xiaomi je nastavio da se fokusira na kreiranje elegantnog i atraktivnog dizajna za svoje pametne satove, čineći ih odličnim dodatkom za svaku odeću.
  • Mnogi Xiaomi pametni satovi sada nude integraciju sa drugim Xiaomi uređajima. Kao što su njihovi pametni telefoni i kućni uređaji. Omogućavajući besprekornije i povezano iskustvo.
Xiaomi satovi

Ako posedujete neke antikvitete koje bi želeli da prodate, možete nas potražiti ovde.