A1 telefoni

A1 telefoni svojim korisnicima žele pružiti uslugu bez premca

A1 telefoni kao brend, svojim korisnicima želie pružiti uslugu bez premca. To znači da žele čvrsto stati na poziciju lidera kada su u pitanju nove tehnologije, velike brzine i različiti multimedijalni uređaji.

A1 Telekom Austrija Grupa, ima 25 miliona korisnika u sedam zemalja, uključujući Austriju, Bugarsku, Hrvatsku, Belorusiju, Sloveniju, Srbiju i Severnu Makedoniju.

Kao jedan od najvećih brendova na ovim tržištima, korisnici ,,A1″ nude proizvode i usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije. Uključujući glasovne pozive, širokopojasni Internet, multimedijalni sadržaj, rešenja iz oblasti industrije zabave, usluge pametnog doma, data i IT rešenja. Kao i rešenja za plaćanja i digitalne servise.

Kada je početkom 90-ih internet tek došao u Srbiju, promet na svetskom nivou iznosio je svega 100 GB dnevno. Danas samo A1 mreža u Srbiji beleži taj promet u 15 sekundi. Kada govorimo o svetskom nivou, svi korisnici mesečno zajedno naprave više od 15 EB mobilnog prometa. Uzmemo li u obzir da 56% toga otpada na video sadržaj, možemo reći da smo već ozbiljno zakoračili u digitalno doba.

Promene u navikama i potrebama korisnika u digitalnoj evoluciji, prepoznao je i,,A1″. Tako su iz tradicionalnog telekom operatera prerasli u digitalnu kompaniju. Koja svojom novom strategijom ima nameru da postane vodič svojih korisnika kroz digitalno doba. Zato će nastaviti sa razvijanjem najmodernije infrastrukture, kao što su 5G tehnologije, optika i mreže nove generacije.

Kako bi život svojih korisnika učinili lakšim, odlučili su da objedine svoj spektar usluga. Tako je B.net sada dostupan u okviru A1 ponude proizvoda i usluga. Dok je brend ,,Vip Metronet Business Solutions“ postao ,,A1 Business Solutions“.

A1 telefoni

Ništa se ne menja i ako je Vip postao A1

Nakon 12 godina poslovanja ,,Vip mobile“ u Srbiji menja ime i izgled. Tokom 2020. postao je,,A1″. Što je ime za jedinstveni brend, koji imaju sve kompanije članice ,,Telekom Austia Grupe“.

Ako vas je oblio hladan znoj, kada ste čuli da je ,,Vip“ postao ,,A1″, verovatno ste odahnuli. Promene za korisnike su prošle neprimetno. To znači da nije bilo potrebe za promenom opreme, pretplatničkih brojeva, SIM kartica, niti ugovora.

Promenio se samo naziv mreže iz ,,Vip“ u ,,A1″ . Slično je i sa izbornikom TV zaglavlja, gde su se pojavile promene u dizajnu. Postojeće adrese e-pošte i pristupni podaci za usluge, ostali su takođe nepromenjeni. Sve dogovorene usluge sa operaterom, korisnici su nastavili da koriste pod istim uslovima, bez potrebe za zamenom pretplatničkog broja, SIM kartice ili bilo kakve opreme. Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima su nastavile da funkcionišu kao i do tada.

Od 2007. godine, kao najveća grinfild investicija u Srbiji i izazivač na tržištu, ,,Vip mobile“ je konstantno radio na uvođenju inovacija i menjanju tržišta za dobrobit korisnika. Kao ,,A1″, kompanija će nastaviti da pruža najbolje korisničko iskustvo, sa ciljem da svakodnevni digitalni život korisnika učini jednostavnijim, produktivnijim i još zabavnijim. Takođe, pod ,,A1″brendom, kompanija će nastaviti da ulaže u mrežu nove generacije, kao i u tehnologije za novo digitalno doba, omogućavajući na taj način digitalnu transformaciju srpske ekonomije i društva u celini.

A1 ponuda telefona

Velika ponuda mobilnih telefona sa najpovoljnijim tarifama očekuje vas na ,,A1″ vebu. Izaberite najnoviji pametni telefon, mobilni telefon za starije ili decu i uštedite uz najveće popuste na vebshopu. Očekuju vas brojne promocije i pogodnosti za postojeće i nove pretplatnike.

Uz mobilni telefon možete da izaberete tarifu, koja najbolje odgovara vašim potrebama. Ako mnogo surfujete, izaberite neograničen internet na svom mobilnom telefonu. A ako volite da pričate i kucate, imamo mnogo minuta i SMS-a uključenih u tarifu. Pored toga možete izabrati uređaj iz ponude, koji možete platiti kreditnim karticama na rate ili pouzećem uz besplatnu dostavu.

,,A1 Srbija“ kroz inovativna rešenja i usluge zajedno sa korisnicima kreira kvalitetniji život u digitalnoj eri, pružajući im najbolje korisničko iskustvo. Kao internacionalni operater, donose najbolje poslovne prakse i rešenja i za vaš biznis.

Veruju da svaki pojedinac ima moć da napravi velike promene i da zajedno možemo da učinimo svet boljim mestom. Oni su posvećeni ljudima i društvu u celini, kao i sveukupnom razvoju lokalnih zajednica. Takođe vode računa o očuvanju životne sredine.

A1 mobilni telefoni

Samo na mreži u ,,A1″ postoji sigurno dobra ponuda. Možete da poručite onlajn telefon ili tablet po želji i dobijate 3 meseca osiguranja.

Naravno, cene pametnih telefona A1 u velikoj meri zavise od proizvođača, godine izdavanja modela i funkcija. Najpopularniji modeli potiču iz fabrika Samsung i Apple. Ali i kompanije kao što su Huawei, ASUS i Xiaomi – počinju da igraju sve značajniju ulogu na tržištu, kada je u pitanju proizvodnja telefona.

Telefoni A1 – Ostale usluge

Kontrola troškova

Ograničite iznos mesečne potrošnje za određene brojeve u svojoj kompaniji uz pomoć usluge ,,Kontrola troškova“. Nakon što zaposleni dostigne mesečni nivo potrošnje koji ste mu odredili, biće mu omogućeni samo pozivi u okviru firme.

Broj po izboru

Svoj broj možete sami da izaberete, ukoliko ga pre vas nije izabrao drugi korisnik.

Skraćeno biranje brojeva

Ubrzajte i olakšajte pozivanje kolega iz svoje firme. Više ne morate da ukucavate ceo telefonski broj, već samo kratki kod. Kratke kodove možete da definišete za svakog zaposlenog ili brojeve da usaglasite sa lokalima na fiksnim linijama.

Proknjižavanje uplata – A1 telefoni

Ukoliko ste račun uplatili sa pogrešnim pozivom na broj ili kako biste u što kraćem roku reaktivirali broj koji je suspendovan. Možete da pošaljete dokaz o uplati računa na e-mail uplate.poslovnikorisnici@a1.rs.Na samoj uplatnici potrebno je da navedete barem jedan od brojeva telefona iz grupe, matični broj firme ili broj A1 ugovora.

Elektronski račun – A1 telefoni

Aktivirajte ,,Elektronski račun“ i svi vaši A1 računi biće na email-u, umesto na stolu. Tako oni omogućavaju da zajedno sačuvamo našu životnu sredinu.

Ponuda telefona A1

Ako želite da prenesete svoj broj u ,,A1 potpišete ugovor i kupite telefon, morate da ispunite sledeće uslove:

  • Da nemate ugovornu obavezu kod trenutnog operatera i koristite svoje brojeve duže od tri meseca.
  • Nemate zaostala dugovanja na brojevima koje želite da prenesete.
  • Morate da im ostavite podatke na sajtu, kako bi mogli da vas kontaktiraju i zajedno sa vama operater može da podnese zahtev za prenos.
  • Ili posetite ,,A1″ prodajno mesto.
  • Zahtev za prenos broja podnosi se za sve brojeve koji su na jednom ugovoru kod trenutnog operatera.
  • Pokreću prenos vaših brojeva, od trenutka potpisivanja zahteva. Za to vreme koristite svoje brojeve normalno, a oni će vas informisati putem SMS poruka o uspešnosti prenosa brojeva.

A1 Srbija telefoni

Kao velika internacionalna kompanija, ,,A1 Srbija“ je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta. Već od prvog dana portfolio mobilnih telefona bogatiji je za novi model – A1 Alpha 20 i A1 Alpha 20+. Koji se na svim ,,A1″ tržištima ocenjuju kroz odličan odnos cene i kvaliteta. Svim postojećim korisnicima je bio dostupan set dodataka, koji su mogli samostalno da biraju i aktiviraju kroz ,,Moj A1″ aplikaciju, svakog meseca do kraja 2021 godine.

Dodatno, kompanija je najavila i značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi, proširenje kapaciteta 4G mreže i još veće unapređenje data servisa. Dodatna infrastrukturna proširenja predviđena su u celoj zemlji, posebno na području Beograda i Vojvodine, koja će unaprediti iskustva korisnika na čak 70 odsto mreže.

Digitalne tehnologije nude fascinantne nove mogućnosti, obogaćuju naš svakodnevni život, ali ga, takođe, čine složenijim. ,,A1 Srbija“ nastavlja da bude odgovorni i pouzdani partner svojim korisnicima i nudi im najbolja tehnološka rešenja. Kao i jaku i stabilnu infrastrukturu, koja podržava rastuću potrošnju internet saobraćaja. Napredno korisničko iskustvo na svim, nivoima se podrazumeva. Žele da osnaže digitalni život ljudi, kako bi omogućili da brinu o onima koji vole, razvijaju i neguju svoje poslovanje i da pozitivno utiču na društvo čiji su deo.

A1 mobilni telefoni

Telefoni u A1- Najbolje ocenjena mobilna mreža u čak 6 od 7 kategorija

Prema najnovijem izveštaju o iskustvu korišćenja mobilnih mreža u Srbiji, nezavisne globalne kompanije za mobilnu analitiku Opensignal, A1 mreža beleži najbolje rezultate u 6 od ukupno 7 kategorija. Prema ovim kategorijama se meri nivo zadovoljstva korisnika pri upotrebi mobilnog interneta.

U čak 3 kategorije,, A1 Srbija“ odnosi samostalnu pobedu, dok je u još tri kategorije zajednički pobednik i deli prvo mesto sa bar još jednim operaterom. Mreža ,,A1″ beleži najbolje rezultate u kategorijama kao što su brzina download-a, dostupnost 4G mreže i video iskustvo. Dok prvo mesto deli u kategorijama iskustvo pri korišćenju glasovnih aplikacija, video igara i brzina upload-a.

Zahvaljujući jednom od najvećih investicionih ciklusa kompanije i podršku ,, A1 Telekom Austrija Grupe“, tokom prethodne godine izgradili su više od 130 novih baznih stanica. Proširili su kapacitet radijusa za čak 60% i ukupno oko 850 baznih stanica opremili optikom. Što je rezultiralo da A1 mreža u potpuno zadovoljava najviše tehnološke standarde i rastuće potrebe njihovih korisnika.

Kvalitet usluga, u kombinaciji sa sadržajnim ponudom, doveo je do toga da u dva nezavisna merenja – izveštaj Opensignal-a i pre toga RATEL-ov, ostvare odlične rezultate za kratko vreme. Upravo zahvaljujući iskustvu samih korisnika, njihovom mrežom.

Prema nedavno objavljenom RATEL-ovom izveštaju za prvi kvartal 2022. godine, ,,A1″ je i zvanično mobilna mreža u kojoj prelazi najveći broj korisnika mobilne telefonije u Srbiji, kao i tokom čitave 2021. godine.

Samsung A12 – Gigatron

Samsung Galaxy A12 je Android pametni telefon, koji proizvodi Samsung Electronics. Telefon je najavljen u novembru 2020. kao naslednik Samsung Galaxay A11. Telefon ima četvorostruku kameru od 48 MP, ekran od 6,5 inča (170 mm) od 720p i litijum-polimersku bateriju od 5000 mAh.

Dana 9. avgusta 2021. objavljena je nova varijanta telefona pod nazivom Samsung Galaxy A12 Nacho. Ovu varijantu telefona pokreće Samsungov Exynos 850 SoC sa octa-core CPU-om i 8 nm procesom umesto MediaTek Helio P35 SoC-a i radi na Android 11 iz kutije. Osim ovih razlika, i Galaxy A12 i Gala A1xy2 Nacho, imaju skoro identične specifikacije.

Što se tiče 2021. godine, Gala Axy12 je i najprodavaniji pametni telefon na svetu.Nalazi se i u ponudi ,,Gigatrona“. Isporučen je oko 51,8 miliona jedinica. Jedini je pametni telefon koji je prešao 50 miliona u jednom modelu u jednoj godini. Izvanredan Samsung Galaxy A21s i Samsung Galaxy A31, je nadmašio Appleove serije iPhone 11, iPhone 12 i iPhone 13, zajedno sa Redmi 9 i Redmi 9A. I njegov manji brat, Galaxy A02 takođe je ušao u prvih 10.

Samsung A12 – Cena ,,Gigatron“

,,Gigatron“ je lansirao Galaxy A12 po ceni od 179 evra za varijantu od 3 GB RAM + 32 GB interne memorije i do 199 evra za varijantu od 6 GB RAM + 128 GB interne memorije. Dostupne su četiri varijante boja koje su crna, bela, plava i crvena.

Samsung A 12 – Mobilni svet

Dizajn

Galaxy A12 je dostupan u crnoj, plavoj, beloj i crvenoj boji. Četiri kamere okrenute pozadi su raspoređene u kvadratu u gornjem levom uglu, slično nizu kamera na Galaxy A42 5G. Zadnja i bočne strane su napravljene od plastike, dok je prednja strana od stakla. Fizičke dimenzije telefona su 6,46 k 2,98 k 0,35 in (164 k 75,8 k 8,9 mm), a telefon je težak 205 g (7,2 oz).

Hardver

Galaxy A12 ima IPS LCD ekran od 6,5 inča (170 mm) sa rezolucijom od 720 × 1600 piksela, odnosom širine i visine 20:9, odnosom ekrana i tela ~85,8% i gustinom piksela od ~264 ppi. Telefon ima 4 različite konfiguracije RAM-a i interne memorije: 32 GB/3 GB RAM-a, 64 GB/4 GB RAM-a, 128 GB/4 GB RAM-a i 128 GB/6 GB RAM-a. Skladište se može proširiti pomoću MicroSD kartice, do dodatnih 1 TB. Telefon pokreće Mediatek MT6765 Helio P35 SoC sa osmojezgarnim CPU-om i 12 nm procesom. Telefon ima Li-Po bateriju od 5000 mAh koja se ne može ukloniti i koja se može brzo puniti (15 V) preko USB-C porta koji se nalazi između 3,5 mm priključka za slušalice i jednog zvučnika. Senzor otiska prsta je integrisan u dugme za napajanje.

Kamere

Samsung Galaxy A12 ima 4 zadnje kamere u obliku crnog okruglog kvadrata. Glavna kamera je senzor od 48 MP sa otvorom blende f/2.0, žižnom daljinom od 26 mm i autofokusom. Ultraširoka kamera je jedinica od 8 MP sa otvorom blende f/2.2 i vidnim poljem od 123° (FoV). Glavna kamera je sposobna da snima video zapise do 1080p pri 30 fps. I makro kamera (za snimke izbliza) i senzor dubine (za zamućenje pozadine) su senzori od 2 MP sa otvorom blende f/2,4. LED blic je takođe prisutan za osvetljavanje snimaka pri slabom osvetljenju. Prednja kamera ima rezoluciju od 8 MP i snima video do 1080p pri 30 fps.

Softver

Pametni telefon dolazi sa One UI Core 2.5 preko Androida 10, sa unapred instaliranim mnogim standardnim Google aplikacijama. Takođe dolazi sa Samsung Knok-om za dodatnu sigurnost.

A1 telefoni na rate

Svi Pretplatnici koji se tokom Promotivnog perioda odluče za aktivaciju START tarifnog paketa uz kupovinu uređaja, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na popust na mesečnu pretplatu START tarifnog paketa u iznosu od 200 dinara, tokom trajanja ugovornih obaveza. Nakon isteka ugovorne obaveze, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate.

Sadržaj tarifnih paketa MINI, START, NEO Surf, NEO 4, NEO 20, NEO NEO i NEO Platinum, koji je dostupan u okviru mesečne pretplate važi u nacionalnom saobraćaju i regionu Zapadnog Balkana, osim 10 GB-a za roming u NEO roming zoni koji je dostupan u okviru mesečne pretplate za tarifni paket NEO Platinum. Sadržaj tarifnih paketa je dostupan u okviru pretplate, ne važi za usluge sa dodatnom vrednošću.

Nakon potrošnje MB dostupnih u regionu Zapadnog Balkana za tarifne pakete MINI, START, NEO 4 i NEO 20 dalji surf u regionu Zapadnog Balkana, moguće je isključivo uz kupovinu tarifnog dodatka.

Naplata prenosa podataka u tarifnim paketima Sigurica (do granice 921 MB), Sigurica plus (do granice od 1474 MB), NEO Surf, NEO NEO, NEO Platinum nakon potrošenih MB koji su dostupni u okviru mesečne pretplate za region Zapadnog Balkana. I vrši se prema ceni od 1 RSD za 1 MB saobraćaja. Naplata prenosa podataka u tarifnim paketima Sigurica nakon potrošenih 921 MB i Sigurica Plus nakon potrošenih 1474 MB vrši se po ceni od 2,09 dinara za 1 MB. Tarifiranje odlaznog i dolaznog razgovora, 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.

A1 telefoni

Mobilni telefoni A1 – Najbrža mobilna mreža u Srbiji

A1 Srbija je najbrža mobilna mreža u Srbiji u 2021. godini. Što su pokazali su podaci kompanije ,,Ookla“, globalnog lidera u praćenju performansi mobilnih i širokopojasnih mreža. Oni testiraju aplikacije i srodne tehnologije tvorca aplikacije Speedtest. Rezultat je dobijen na osnovu više od stotinu hiljada testova, koje su korisnici svih mobilnih operatera u Srbiji uradili od aprila do kraja septembra 2021. godine. A ,,A1 mreža“ je pokazala nabolje rezultate sa koeficijentom brzine (Speed score) od 56.55 na uređajima sa modernim čipsetom.

Ostvareni rezultat i veliko priznanje, dolazi kao posledica višegodišnjeg usmerenja na sveukupno poboljšanje kvaliteta. Da bi u ovome uspela, kompanija je izgradila mrežu koja obuhvata blizu 2.300 baznih stanica koje pokrivaju 98% stanovništva. U taj razvoj je investirala više od 120 miliona evra u poslednjih pet godina. Od kojih je upravo 2021. rekordna godina u smislu investicija.

U aprilu 2021. godine ova kompanija je posle 14 godina poslovanja u Srbiji promenila ime u ,,A1 Srbija“. Tada su obećali korisnicima da od njih mogu da očekuju više. Uz podršku ,,A1 Telekom Austrija Grupe“, sproveli su značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi. Proširili su kapacitete 4G mreže i dodatno unapredili data servise. Čak 100 novih baznih stanica izgrađeno je za prvih 9 meseci 2021. godine. I u istom periodu ukupni radio kapaciteti su povećani za više od 35%. Priznanje ,,Ookla“ je najbolja potvrda kvaliteta radova koje su izveli i na kojima rade i dalje. Posebno zbog toga što je rezultat zasnovan na testiranju individualnih korisnika.

Trka

Otkup satova i antikviteta – Belgrade Antiques

Otkup satova po najboljim cenama u antikvarnici Beograd. Često nailazimo na džepne satove Omega, Longines, Doxa, Cortebert, Zenit, Molina, Helvetia, Rolex, Šafhauzen, Patek Philippe, Vacheron-Constantin, Hublot i druge. Antikvarnica Beograd otkupljuje stare satove koji su pripadali javnim radnicima, vojnim licima, državnicima i drugim javnim ličnostima. Otkupljujemo stare satove sa natpisima, grbovima i oznakama raznih država, organizacija i državnih institucija, kao i drugim obeležjima. Takođe, isti kriterijumi važe i za otkup ručnih satova. Belgrade Antiques nudi najbolje cene otkupa satova, uz mogućnost besplatnog dolaska na Vašu adresu. Pozovite nas i uverite se sami. Svakog dana od 09-23h na 069 669 229 ili nas kontaktirajte putem Viber, WhatsApp-a, Messenger aplikacije ili emaila i forme na sajtu.

Ukoliko imate i neke druge stare stvari i antikvitete, osim starih satova, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam rado izaći u susret.

Pozovite odmah – 069 669 229